Privacy verklaring

Wie ben ik?

Bhappy@work
Inge van de Pol
Lithoijensedijk 34
5396 NE  Lithoijen

KvK 69276269 

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over wat Bhappy@work voor jou kan betekenen kun je me bereiken door een e-mail te sturen naar inge@bhappyatwork.nl of me te bellen op 06-5586 6875. Ook kun je het contactformulier op mijn website gebruiken.

Neem je contact met me op, dan laat je online sporen na en/of persoonlijke gegevens achter. Hierover gaat deze privacyverklaring. Op de website staat altijd de meest recente en actuele versie van mijn privacyverklaring.

Waarom deze privacyverklaring?
Ik ben als ondernemer verplicht je te informeren over hoe ik omga met je persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel, en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dat staat verwoord in deze Privacyverklaring. Ik hoop dat deze verklaring beknopt, transparant en begrijpelijk voor je is.

Ik ga zorgvuldig en vertrouwelijk om met je gegevens 
Ik verwerk je gegevens alleen waar ik dat volgens de wetgeving ter bescherming van persoonsgegevens (AVG en UAVG) mag.

Vraag je informatie of een kennismakingsgesprek aan via het contactformulier, dan gebruik ik je e-mailadres of telefoonnummer om contact met je op te nemen. Vul je nog een persoonlijke toelichting in, dan zorg ik ervoor dat deze alleen in mijn mailbox komt.

Over welke persoonsgegevens gaat het precies? Doordat je mijn website bezoekt, een contactformulier invult, en/of gebruik maakt van de diensten van ‘Bhappy@work’, worden de volgende persoonsgegevens van je verwerkt: je voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres (het adres van je computer) en gegevens over je activiteiten op de website.

Waarom vraag ik die gegevens op en verwerk ik ze?

  • Zo kan ik contact met je opnemen wanneer je via het contactformulier, e-mail, mijn social media of telefoon contact met me hebt opgenomen. Deze gegevens bewaar ik maximaal 5 jaar, om je zo goed mogelijk te kunnen helpen en bij een (vervolg)contact terug te kunnen kijken waarover we contact hebben gehad en hoe ik je heb geholpen;
  • Ik stuur je graag, wanneer je daarvoor vooraf toestemming hebt gegeven, mijn nieuwbrief toe. Hiervoor bewaar ik je naam en e-mailadres. Bij iedere nieuwsbrief heb je de mogelijkheid om je uit te schrijven. Je gegevens voor dit doel bewaar ik tot het moment dat jij jezelf uitschrijft.
  • Vraag je via de website, e-mail of telefoon een offerte bij me op, dan verwerk ik je bedrijfs- en persoonsgegevens voor een passende offerte en bewaar de offerte. Het is voor mij prettig om bij een eventueel vervolgcontact je eerdere offerte te kunnen zien. Maar ik ben ook wettelijk verplicht de offerte 8 jaar te bewaren.
  • Sluiten we een officiële overeenkomst, dan verwerk ik je bedrijfs- en persoonsgegevens. Deze bewaar ik met de overeenkomst ook 8 jaar.
  • Voor het opmaken van facturen bewaar ik de noodzakelijke gegevens zoals bedrijfs- en persoonsgegevens en je e-mailadres. Maar ook eventuele andere gegevens die nodig zijn voor de juiste factuur zoals het IBAN-nummer en de naam van de rekeninghouder. De factuur en betaalgegevens bewaar ik, zoals wettelijk verplicht, 8 jaar.

Wat gebeurt er niet met je gegevens?
Ik verkoop je gegevens niet aan anderen. Ik gebruik ze ook niet om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen.

Worden je gegevens met derden gedeeld?
Ja, maar alleen als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitoefening. Derden met wie ik ze deel zijn:

  • Hosting van de website
  • WordPress
  • Mailservers
  • CRM systeem
  • Boekhouder
  • Belastingadviseur
  • Telefoonprovider
  • Betaaldiensten
  • Bezorgdiensten, wanneer ik je per post iets toe moet sturen

Met deze ‘verwerkers’ heb ik verwerkersovereenkomsten gesloten op basis van de standaard verwerkersovereenkomsten die zij hebben vastgesteld.

Ik probeer de persoonsgegevens zoveel mogelijk binnen de EER te verwerken. Maar helaas lukt dit niet altijd. In dit geval gaat het wel om bedrijven die in een land gevestigd zijn wat door de Europese Commissie aangewezen is als adequaat land.

Je gegevens zijn goed beveiligd
Ik neem de bescherming van je gegevens serieus. Ik heb maatregelen genomen om te voorkomen dat ik gegevens verlies of dat ze op een andere manier onrechtmatig gebruikt worden. Mijn computer en bedrijfsserver zijn met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd, en de website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat.

Wat gebeurt er terwijl je op mijn website surft?
Om mijn website goed te laten werken gebruik ik technische en functionele cookies. Ook worden via Google Analytics algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer.

Cookies 

Een cookie is een klein en eenvoudig tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op je computer of mobiele apparaat. Via de instellingen van je internetbrowser kun je je afmelden voor cookies (niet meer opslaan), alle eerder opgeslagen informatie verwijderen, en een melding laten geven bij verzending van een cookie. Let er wel even op dat sommige websites minder goed kunnen functioneren als je alle cookies uitschakelt. Wil je meer lezen over cookies? Kijk dan eens op https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/wat-zijn-cookies/

Google Analytics – op privacy – vriendelijke wijze

Met Google Analytics wordt, door het plaatsen van analytische cookies van Google, bezoek- en klikgedrag op de website geanalyseerd. Zo krijg ik inzicht in hoe bezoekers mijn website gebruiken en kan ik mijn website verbeteren. Dit verzamelen van gegevens gebeurt op een privacy-vriendelijke manier; de gegevens worden geanonimiseerd. De  Google analytics cookies worden 50 maanden bewaard. Op de websites van Google en Google Analytics vind je hun privacybeleid met meer informatie.

Vimeo

Op de website vind je filmpjes via Vimeo. Wanneer je deze kijkt, worden er ook cookies geplaatst om te zien welke video’s je bekijkt. Wil je meer weten over het gebruik van cookies door Vimeo, kijk dan hier op de website van Vimeo.

Externe links

Soms kom je op mijn website een externe link tegen. Wanneer je deze aanklikt, ga je naar een website buiten de website van Bhappy@work. Deze externe website kan ook cookies gebruiken. Wil je meer weten over het cookiegebruik, lees dan de privacy- of cookieverklaring van die website.

Klopt er iets niet, wil je je gegevens inkijken, aanpassen of laten verwijderen?
Neem per e-mail contact op en ik maak het voor je in orde, uiterlijk binnen vier werkdagen. Mocht je er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Heb je tips, vragen of andere feedback? Neem ook dan contact  met me op door me een mail te sturen: Inge van de Pol, email: inge@bhappyatwork.nl

Het gratis E-book

Wil jij met (nog) meer plezier naar je werk? Laat dan hier je naam en e-mailadres achter en ontvang het e-book in je mailbox!

Ps. Als je het e-book na 10 min nog niet binnen hebt, check dan even je spambox :)

*Je gegevens gebruik ik zoals omschreven in mijn   privacyverklaring. 
**Als je dit formulier verstuurd en je aanmeld om het e-book te ontvangen, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.