Mijn doel met de Academy

Met Bhappy@work streef ik ernaar dat een positieve werkcultuur en vitaliteit bij alle organisaties in Nederland als topprioriteit op de kaart komen, zodat iedereen die werkt in Nederland dit met veel plezier, vol energie en enthousiasme doet. Met een positief geluksgevoel dat ervoor zorgt dat we ook buiten ons werk lekker in ons vel zitten en ons gezond voelen. Dit doe ik onder andere door werkgeluk laagdrempelig te maken en ervoor te zorgen dat iedereen handvatten kan krijgen om aan de slag te gaan met het vergroten van het eigen werkgeluk.   

Bhappy@work organiseert daarom niet alleen workshops, trainingen en lezingen incompany binnen organisaties. (Mijn aanbod voor organisaties vind je onder “Aan het werk”) Maar via de Bhappy@work Academy kun je ook op individuele basis deelnemen aan verschillende trainingen en workshops. Online, op je eigen tempo en in je eigen tijd, maar ook live op locatie waar je met anderen aan de slag en in gesprek gaat.

Wist je dat

Wist je dat….

 • Mensen die gelukkig zijn op het werk, energieker zijn;
 • Ze beter om kunnen gaan met tegenslagen;
 • Anderen je betrouwbaarder en sympathieker vinden wanneer je gelukkig bent op je werk;
 • Gelukkige medewerkers op hun werk beter worden beoordeeld door hun leidinggevende;
 • Gelukkige mensen productiever zijn en creatiever;
 • Als je gelukkig bent op je werk, dit ook een positief effect heeft op je privéleven.

Welke trainingen bied ik
aan in de Bhappy@work Academy?

Gelukkig en vitaal werken in organisaties (een dagdeel)

Deze workshop is voor ondernemers, leidinggevenden en HR medewerkers. Vanuit organisatieperspectief gaan we in op het belang van investeren in werkgeluk en een gezonde leefstijl.

Hoge werkdruk, (arbeids)mobiliteit, werk-privé balans, gezond leven. Actuele thema’s waar je als werkgever verantwoordelijkheid voor wilt nemen. Je ziet graag gezonde, tevreden medewerkers die lekker in hun vel zitten en hun werk goed doen. Maar hoe pak je dit aan?

De workshop Gelukkig en vitaal werken in organisaties combineert theorie met interactieve oefeningen en opdrachten. Natuurlijk krijg je ook concrete voorbeelden van hoe je dit binnen de organisatie kunt aanpakken.

Wat eerdere deelnemers over deze workshop zeggen: 

 • “Dank voor de concrete tips! Ik kan er meteen mee aan de slag.”
 • “Verrassende inzichten over het huidige beleid (bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsvoorwaarden).”
 • “Ik vond werkgeluk altijd iets vaags, maar het is juist heel concreet!”                                                                                                                

Workshop Fluitend naar je werk; aan de slag met je eigen werkgeluk! (een dag)

De workshop Fluitend naar je werk; aan de slag met je eigen werkgeluk! is er voor iedereen die graag wil werken aan het vergroten van zijn of haar werkgeluk.

Wil je iedere dag graag fluitend naar je werk gaan en is dat nu niet het geval? Of heb je het best goed naar je zin op het werk, maar knaagt er soms iets, alleen weet je niet precies wat?

Deze dag gaan we actief aan de slag met jouw eigen werkgeluk. Ik neem je even mee in wat werkgeluk volgens de boeken en onderzoeken is en met verschillende opdrachten en oefeningen krijg je direct inzicht in je eigen werkgeluk. Wat loopt minder goed en hoe komt dat? Waar ben je al tevreden mee en hoe vergroot je jouw werkgeluk verder? Je gaat naar huis met concrete handvatten die je meteen kunt toepassen in je werk.

Wat eerdere deelnemers over deze workshop zeggen:

 • “Een aanrader voor iedereen die meer wil genieten van zijn/haar werk.”
 • “Geeft goed inzicht in je eigen invloed op werkgeluk en de keuzes die je zelf kunt maken.”
 • “De workshops hebben me echt in beweging gebracht.”
 • “Inge is een prettige trainer en heeft kennis van zaken.”

Het gratis E-book

Wil jij met (nog) meer plezier naar je werk? Na het lezen van mijn E-book weet je waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan werkgeluk én weet je meer over hoe jij je eigen werkgeluk vergroot. Het E-book is ook een werkboek. Vind je het makkelijk om opdrachten op papier te maken? Je kunt het e-book ook printen.

Het gratis E-book

Wil jij met (nog) meer plezier naar je werk? Laat dan hier je naam en e-mailadres achter en ontvang het e-book in je mailbox!

Ps. Als je het e-book na 10 min nog niet binnen hebt, check dan even je spambox :)

*Je gegevens gebruik ik zoals omschreven in mijn   privacyverklaring.