Online traject: Aan de slag met je eigen werkgeluk

Heb je soms het gevoel dat je iets mist op je werk? Wil je iedere dag graag fluitend en vol energie naar je werk gaan en weer naar huis, maar is dat nu niet het geval? 

Met het “Online traject: Aan de slag met je eigen werkgeluk” kun je in je eigen tempo aan de slag. Je kunt meer theorie lezen of in filmpjes beluisteren, kijken naar inspiratiefilmpjes en maakt verschillende opdrachten. Zo krijg je handvatten om echt stappen te maken en jouw werkgeluk te vergroten. 

Je kunt zelf heel veel invloed uitoefenen op je eigen werkgeluk. Maar dan is het wel fijn om te weten wat werkgeluk nu eigenlijk is. En waar zitten voor jou persoonlijk de grootste uitdagingen? Wat kun jij persoonlijk doen om met meer plezier naar je werk te gaan. Want de oorzaak van even wat minder lekker in je vel zitten kan voor iedereen anders zijn. 

Waarom investeren in gelukkig zijn in je werk? Omdat de meesten van ons echt heel veel uren werken in hun leven. En dan is het wel fijn dat je plezier hebt in je werk. Want hoe je je voelt op je werk, heeft heel veel invloed op hoe je je daarbuiten voelt wanneer je met je familie en vrienden bent. 

"Zelf heb ik het geluk gehad dat ik het meestal heel goed naar mijn zin had op mijn werk, of als het even wat minder ging, er al snel weer leuke, nieuwe uitdagingen op mijn pad kwamen. Maar toch ben ook ik een keer vastgelopen. En alhoewel ik al jaren bezig was met het ontwikkelen van mensen, heeft dat me gestimuleerd om me nog meer te verdiepen in wat je wel of niet gelukkig maakt in je werk. En wat je hier zelf aan kunt doen. Alles wat ik heb geleerd, door erover te lezen, te studeren, maar vooral doordat ik er zelf mee aan de slag ben gegaan, deel ik graag met jou! "

Onderdeel van het online traject zijn ook:

Maandelijkse Q&A’s

Online community

Video's en opdrachten!

Bij de Q&A’s die via Zoom zijn, kun je de vragen stellen die je hebt over werkgeluk en/of wat je leert in het traject. En je leert zo ook meteen van de vragen van andere deelnemers. In de online community kun je op ieder moment vragen stellen of ervaringen delen met andere deelnemers. Je hoeft het dus niet alleen te doen! Je vindt de community in de afgeschermde omgeving waar je ook je filmpjes en opdrachten vindt. Dus je hoeft geen Facebook of Instagram te hebben om mee te doen.

Doelgroep

Dit online traject richt zich op iedereen die zijn of haar werkgeluk wil vergroten en daar in het eigen tempo en op een zelf gekozen plaats aan wil werken. 

Contact

Heb je vragen over dit online traject? Mail dan naar inge@bhappyatwork.nl

Investering

Dit online traject kost             € 99,00 inclusief BTW.

Inschrijving

Schrijf je snel in, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Na je inschrijving ontvang je direct een ontvangstbevestiging van je inschrijving in je mailbox.

Het gratis E-book

Wil jij met (nog) meer plezier naar je werk? Laat dan hier je naam en e-mailadres achter en ontvang het e-book in je mailbox!

Ps. Als je het e-book na 10 min nog niet binnen hebt, check dan even je spambox :)

*Je gegevens gebruik ik zoals omschreven in mijn   privacyverklaring.