Workshop "Aan de slag met je eigen werkgeluk"

Fluitend naar je werk

Vrijdag 2 oktober 2020 

9.30 uur - 17.00 uur
(Inloop: 9.00 uur)

LOCATIE
NME-centrum De Elzenhoek, Anna van Schuurmanstraat 602, Oss

OMSCHRIJVING

Deze week is het de Week van het werkgeluk. En dat is precies waar jij in deze workshop mee aan de slag gaat! 

Wil je iedere dag graag fluitend naar je werk gaan en is dat nu niet het geval? Of heb je het best goed naar je zin op het werk, maar knaagt er soms iets, alleen weet je niet precies wat?

Deze dag gaan we actief aan de slag met jouw eigen werkgeluk. Ik neem je even mee in wat werkgeluk volgens de boeken en onderzoeken is en met verschillende opdrachten en oefeningen krijg je direct inzicht in je eigen werkgeluk. Wat loopt minder goed en hoe komt dat? Waar ben je al tevreden mee en hoe vergroot je jouw werkgeluk verder? Je gaat naar huis met concrete handvatten die je meteen kunt toepassen in je werk.

DOELGROEP
De workshop Aan de slag met je eigen werkgeluk: fluitend naar je werk! is er voor iedereen die graag wil werken aan het vergroten van zijn of haar werkgeluk.

CONTACT
Heb je vragen over deze workshop?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

INVESTERING
Deze workshop kost € 89,00 inclusief BTW. Koffie, thee, wat lekkers en de lunch zijn hierbij inbegrepen. 

INSCHRIJVING
Via dit inschrijfformulier kun je je inschrijven voor de workshop. Schrijf je snel in, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Na je inschrijving ontvang je direct een ontvangstbevestiging van je inschrijving in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een bevestiging van inschrijving met informatie over de training. Mocht je deze niet ontvangen, check dan even of de mail in je spam-box terecht is gekomen. Mocht dat niet zo zijn, stuur dan een mail naar inge@bhappy@work of bel me op 06-5586 6875.


Afdrukken