Gelukkig en vitaal werken in organisaties - Incompany
(een dagdeel)

Hoge werkdruk, (arbeids)mobiliteit, werk-privé balans, gezond leven. Actuele thema’s waar je als werkgever verantwoordelijkheid voor wilt nemen. Je ziet graag gezonde, tevreden medewerkers die lekker in hun vel zitten en hun werk goed doen. Maar hoe pak je dit aan?

Deze workshop is voor ondernemers, leidinggevenden, HR en OR. Vanuit organisatieperspectief gaan we in op het belang van investeren in werkgeluk en een gezonde leefstijl.

De workshop kan altijd op maat ingevuld worden. Graag kijk ik of er specifieke onderwerpen zijn die voor jouw organisatie prioriteit hebben. Ook kunnen we aansluiten op interne initiatieven die er al zijn rondom duurzame inzetbaarheid. 

Waarom investeren in werkgeluk en vitaliteit van je medewerkers?

60-80% van het verzuim komt door psychische klachten: gebrek aan plezier, motivatie, betrokkenheid

81% van de ongelukkige medewerkers doet alsof ze wel gelukkig zijn.

Salaris is maar voor 23% van de medewerkers de reden om van baan te wisselen.

De workshop Gelukkig en vitaal werken in organisaties combineert theorie, wetenschappelijk onderzoek en cijfers met interactieve oefeningen en best practices. Natuurlijk krijg je ook concrete voorbeelden van hoe je dit binnen je eigen organisatie kunt aanpakken.

Onderwerpen die voorbij komen zijn bijvoorbeeld:

Waarom gelukkiger en vitaler werken?

Wat is werkgeluk?

Werkgeluk vs werktevredenheid 

De pijlers van werkgeluk

Na afloop van deze workshop heb je handvatten om zelf stappen te gaan zetten op het gebied van werkgeluk en vitaliteit in jouw organisatie. 

Doelgroep

Deze workshop is gericht op iedereen die zich binnen organisaties bezig houdt met de inzetbaarheid van medewerkers, zoals het leidinggevend kader, HR en OR.

Contact

Wil je graag meer weten over de invulling van deze workshop voor jouw organisatie? Mail dan naar inge@bhappyatwork.nl

Inschrijving op individuele basis

Is je organisatie te klein om deze workshop Incompany te organiseren? Ik verzorg via mijn Academy regelmatig een inspiratieworkshop “Gelukkig en vitaal werken in organisaties”. In een klein dagdeel wordt u dan meegenomen in de belangrijkste thema’s. 

Het gratis E-book

Wil jij met (nog) meer plezier naar je werk? Laat dan hier je naam en e-mailadres achter en ontvang het e-book in je mailbox!

Ps. Als je het e-book na 10 min nog niet binnen hebt, check dan even je spambox :)

*Je gegevens gebruik ik zoals omschreven in mijn   privacyverklaring.