Wil je groeien in goed werkgeverschap? Bezoek dan het Bhappy@work event, op 13 oktober 2022. Speciaal voor jou: een dag vol werkgelukinspiratie, met sprekers die hun eigen ondernemersverhaal met je delen.

Aan het werk

Omdat werkgeluk zo compleet en veelomvattend is, lever ik graag maatwerk. We analyseren hoe het staat met het werkgeluk binnen jouw organisatie. Vervolgens maken we een plan van aanpak om het werkgeluk te verhogen. Als het past in het plan kunnen onder andere de workshops waarover je hieronder meer leest, deel uitmaken van de aanpak.

Quick Scan Organisatie in balans

De Quickscan Organisatie in Balans is een unieke methode die eenvoudig en snel inzicht geeft in de pijnpunten en oplossingen op weg naar werkgeluk.

Gelukkig en vitaal werken in organisaties

Deze workshop is voor ondernemers, leidinggevenden, HR en OR-leden. Vanuit organisatieperspectief gaan we in op het belang van investeren in werkgeluk en een gezonde leefstijl.

Aan de slag met je eigen werkgeluk; fluitend naar je werk!”

Deze workshop is er voor iedereen die graag wil werken aan het vergroten van zijn of haar werkgeluk. pijnpunten en oplossingen op weg naar werkgeluk.

The Lab of Life training

Minder stress, meer energie, mentaal en fysiek beter in balans. Dat is het resultaat van de Lab of Life training.

Werkgeluk = gevoel van geluk dat je krijgt door je werk”

•••
Alexander Kjerulf, auteur Happy Hour is 9-5

Ik wil graag de Nieuwsbrief!

Wil jij met (nog) meer plezier naar je werk? Laat dan hier je naam en e-mailadres achter en ontvang de nieuwsbrief in je mailbox! Ps. Check ook even je spambox als je nog niks binnen hebt 🙂

*Je gegevens gebruik ik zoals omschreven in mijn privacyverklaring

Het gratis E-book

Wil jij met (nog) meer plezier naar je werk? Laat dan hier je naam en e-mailadres achter en ontvang het e-book in je mailbox!

Ps. Als je het e-book na 10 min nog niet binnen hebt, check dan even je spambox :)

*Je gegevens gebruik ik zoals omschreven in mijn   privacyverklaring.