Wil je groeien in goed werkgeverschap? Bezoek dan het Bhappy@work event, op 13 oktober 2022. Speciaal voor jou: een dag vol werkgelukinspiratie, met sprekers die hun eigen ondernemersverhaal met je delen.

Leer alles over werkgeluk

Werkgeluk. De term klinkt voor sommigen misschien wat zweverig. Iets waar veel nuchtere ondernemers of HR-afdelingen niet per se mee aan de slag gaan. Of waarvan ze niet direct het nut inzien. Maar wist je dat organisaties met een prettige werkcultuur:

  • Een hogere beurswaarde hebben?
  • Een crisis makkelijker aankunnen?
  • Minder verzuim(kosten) hebben?
  • Minder verloop hebben?
  • Productiever en creatiever zijn?

Ook talenten aantrekken gaat hen makkelijker af. Ja, zelfs in deze tijden van enorme arbeidskrapte.

Maar werkgeluk is geen quick fix of quick win. Hoe zorg je ervoor dat ook jouw medewerkers kunnen floreren? Dat ze kunnen zijn wie zijn en hun talenten ontwikkelen, zodat je ze bindt en boeit? Dat vraagt iets van jou, van medewerkers én van de organisatie. 

Op het Bhappy@work event op 13 oktober hoor je vijf ondernemersverhalen die jou inspireren om met kleine stappen zélf aan de slag te gaan.

€199,00 ex btw

Nu €159,00 ex btw

Het programma

Een half uur voor de officiële start van het Bhappy@work Event ben je al meer welkom om binnen te lopen. Maak met je eerste koffie in de hand alvast kennis met andere bezoekers.

Inge is de organisator van het Bhappy@work Event. Ze heet je welkom, stelt de sprekers van de dag aan je voor en leidt je in op het thema werkgeluk.

Zijn bedrijf Pipple helpt organisaties met digitale transformatie, het optimaliseren van processen en het neerzetten van een stevig data-fundament. En dat doen ze net even wat anders. De afgelopen jaren groeide Pipple als kool. Hoe doen ze dat? . Hoe geeft Jeroen invulling aan het personeelsbeleid en het werkgeluk van zijn medewerkers? En hoe helpt dit hem bij zijn ambitieuze missie: de Nobelprijs voor Data Science winnen in 2025

Frederike is Head of People & Culture bij Dopper. De duurzame drinkflessen staan nagenoeg in alle Nederlandse huishoudens. Hoe lukt het Dopper-medewerkers om elke dag weer vol energie en motivatie te werken aan hun grote duurzaamheidsmissie? Ook succesvolle bedrijven als Dopper kennen namelijk hun uitdagingen.

Tijd voor de innerlijke mens! Geniet tijdens de middagpauze van een uitgebreide luxe lunch. Loop ook eens naar de bedrijvenmarkt. Je vindt daar allerlei kramen met producten en diensten die bijdragen aan werkgeluk.

Hoe maak je een organisatie wendbaar en innovatief? Tip: juist de werkvloer weet wat de organisatie nodig heeft. Tijdens het Bhappy@work Event hoor je van Marie-Christine praktische tools om los te komen van ingesleten patronen… Én wat daarvan het effect is op werkgeluk!

 In tijden van tegenslag, moet je laten zien wie je bent en waar je voor staat. Ondernemer Wendy weet daar alles van. De pandemie was voor haar een pittige tijd. Een verhaal over kansen zien, als je die met een zoeklichtje moet zoeken.

Organisator Inge van de Pol blikt samen met bezoekers terug op de dag tot nu toe. Wat hebben we van elkaar opgestoken? Uiteraard is er ook ruimte voor discussie.

Even een korte pauze tussendoor. Geniet van koffie, thee en iets lekkers.

Op 24-jarige leeftijd werd Joseph in Marokko onterecht tot tien jaar celstraf veroordeeld. Een ver van je bed show? Niet als je je eigen uitdagingen koppelt aan zijn adembenemende verhaal. Want hoe blijf je in je waarden geloven, als je in woelige wateren zit?

In een informele setting verlopen netwerkgesprekken vaak een stuk soepeler. Sluit gezellig aan als afsluiter van de dag!

Onze

Sprekers

Inge van de Pol

Oprichter Bhappy@work en organisator Bhappy@work Event

Ze begon haar loopbaan als jurist, maar al snel merkte Inge dat de juridische wereld haar niet gelukkig maakte. Haar werkgever keek gelukkig verder dan behaalde diploma’s: Inge kreeg de kans om te switchen naar het vakgebied HR. En kon zich zo bezighouden met de ontwikkeling van mensen. Zo draagt ze, inmiddels met haar eigen bedrijf, niet alleen bij aan het werkplezier van anderen, haar eigen werkgeluk kreeg er ook een flinke boost door.

Inge helpt organisaties om het welzijn van medewerkers centraal te stellen. Werkgeluk neemt daarbij een belangrijke plaats in. Maar wát is werkgeluk eigenlijk? En waarom zou je daarin investeren? Inge neemt in deze eerste lezing van de dag veel misverstanden weg over werkgeluk. Het doel is namelijk nooit: zorgen dat al je medewerkers altijd maar gelukkig zijn. Het gaat er bijvoorbeeld om dat mensen gemiddeld genomen goed in hun vel zitten en weerstand opbouwen om eventuele tegenslagen aan te kunnen. Inge legt je haarfijn uit waarom werkgeluk niet zweverig is, of zomaar een hippe term van de laatste jaren.

Jeroen de Haas

Oprichter en chef de mission van Pipple

Zijn missie is nogal een inspirerende: de Nobelprijs voor Data Science winnen in 2025! Jeroen (45) is een sterk voorbeeld van een ondernemer die intrinsiek gemotiveerd is om de wereld een beetje mooier te maken. Zijn bedrijf Pipple helpt organisaties met digitale transformatie, het optimaliseren van processen en het neerzetten van een stevig data-fundament. Hij is ervan overtuigd dat wiskunde en Artificial Intelligence kunnen bijdragen…..

aan een betere wereld. Zijn inspiratiebron is Pippi Langkous, en dat zie je terug in de kernwaardes van het bedrijf. Talenten weten Pipple te vinden: in 6 jaar tijd groeide zijn organisatie uit naar 30 medewerkers. Hoe geef hij invulling aan het personeelsbeleid en het werkgeluk van zijn medewerkers? Dat vertelt hij graag op Bhappy@work Event!

Wendy Vogels

Oprichter Spahuys en Spahuys Kids

Wendy’s indrukwekkende ondernemersverhaal is een voorbeeld van het stuur in eigen hand houden, creatief blijven én mogelijkheden zoeken. Ze heeft een achtergrond in reclame en de grafische wereld. Ze werkte jaren als visual merchandiser en interieurstylist. Tot haar moeder overleed en ze een totaal andere richting insloeg. Op haar 31e startte zij SpaHuys, een cityspa in Oss. Vijf jaar later opende ze Spahuys Kids, de eerste…..

Nederlandse wellness voor kinderen. Inmiddels huist ze in een bedrijfspand van 500 m2 , maar dat ging niet zonder slag of stoot. Al tijdens de bouw, barstte de pandemie los en sloot ze haar zaak. Door haar creativiteit wist ze de verbinding met klanten te behouden en tegelijkertijd inkomsten te genereren. En inmiddels is er een teens skincarelijn onderweg: ANN KATHY, vernoemd naar haar moeder.

Marie-Christine Smit

Eigenaresse R-Impuls

Hoe maak je een organisatie wendbaar en innovatief? Hoe zorg je voor energie en beweging? En vooral: hoe realiseer je continue ontwikkeling van zowel je medewerkers als de organisatie? In een steeds veranderende wereld is van bovenaf reorganiseren niet langer het antwoord. Juist de werkvloer weet wat de organisatie nodig heeft. Organisatieadviseur Marie-Christine gelooft in de kracht en het lerend vermogen van de mens. Ze schreef…..

er zelfs een boek over: ‘Hou eens op met reorganiseren!’, een praktisch handboek voor ontwikkelgerichte organisaties. Marie-Christine wordt gezien als expert op dit gebied. Ze is verbonden aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, verzorgt masterclasses en treedt regelmatig op als spreker. Tijdens het Bhappy@work Event hoor je van haar praktische tools om los te komen van ingesleten patronen… én wat daarvan het effect is op werkgeluk! Want naast de positieve gevolgen voor je organisatie is (persoonlijke en professionele) ontwikkeling ook nog eens een belangrijke pijler van werkgeluk. Alle kansen dus voor win-win.

 

Frederike Schoonheim

Head of People & Culture bij Dopper

De missie van Dopper is ‘to empower people to choose reusable over single-use plastic water bottles to protect our worlds water sources’. Maar wat is een missie zonder een team? De medewerkers van Dopper brengen deze missie tot leven. Samen zetten zij alles op alles om hun doel te bereiken. Hoe doen ze dat?

Frederike is Head of People & Culture bij Dopper. Zij neemt ons mee in de wereld van het Dopper team. Hoe lukt het ze om

elke dag weer vol energie en motivatie te werken aan hun grote missie? Hoe zorgen ze ervoor dat ze een ‘Great Place to Work’ zijn en blijven? Hoe werkt dat in de praktijk? Ook een Great Place to Work heeft natuurlijk uitdagingen en daar vertelt Frederike ons ook graag meer over.

José Donatz Fotografie

Joseph Oubelkas

Auteur en spreker

Een spreker wiens naam wellicht niet meteen een belletje doet rinkelen, maar die je, na het aanhoren van zijn bizarre levensverhaal, niet snel vergeet. Een onverwachte, bizarre gebeurtenis veranderde ooit het comfortabele leven van de succesvolle jonge ondernemer Joseph Oubelkas. Op 24-jarige leeftijd werd hij in Marokko onterecht tot tien jaar celstraf veroordeeld. Wat doet dit met je als mens?

De ervaring van zijn onterechte gevangenschap deelt….

hij met passie, enthousiasme en zélfs humor. Joseph neemt je mee in een rollercoaster waardoor je op het puntje van je stoel gaat zitten. Zijn lezing raakt niet alleen het brein, maar vooral het hart. Je eigen uitdagingen kun je namelijk ook koppelen aan zijn verhaal. Want hoe motiveer je jezelf als de wereld om je heen uit elkaar valt? Hoe blijf je in je waarden geloven, als je in stormachtige wateren zit?

 

0

Praktische handvatten voor meer werkgeluk

0

Ruim de tijd om te netwerken

0

Laagdrempelige sprekers die begrijpen waar jij mee worstelt

Drie redenen

Om ook te komen

Wie organiseert Bhappy@work?

Inge van de Pol is eigenaar van Bhappy@work. Met haar bedrijf helpt ze organisaties bij de ontwikkeling van een positieve werkcultuur, waar werkgeluk en het welzijn van medewerkers centraal staan. 

Meer weten? Bekijk de video

Event

Reviews

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

- John Doe

Praktische

Informatie

Locatie: Cultuur Haven in Veghel

Prachtige ruimte op de CHV Noordkade

Deze voormalige mengvoederfabriek in Veghel ligt vlakbij de snelweg A50 en N279 (provinciale weg van Den Bosch naar Helmond). Er is ruim gelegenheid om te parkeren. De Cultuurkade is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. 

Eten en drinken inbegrepen

Geniet van een heerlijke lunch

Alle consumpties zijn inbegrepen in de ticketprijs. Geniet tijdens het Bhappy@work Event dus van de lekkerste broodjes en smoothies. Ook de netwerkborrel, de afsluiter van de dag, is geheel verzorgd.

Corona

RIVM richtlijnen

Het Bhappy@work Event houdt zich aan de landelijke richtlijnen die op dat moment gelden. Mocht het event onverhoopt niet doorgaan, volgt er altijd een passende oplossing. 

Ik ben erbij