Workshop "Fluitend naar je werk - Incompany; Aan de slag met je eigen werkgeluk

Het eigen werkgeluk, dat is waar medewerkers in deze workshop mee aan de slag gaan! 

Soms hebben je medewerkers het best goed naar hun zin op het werk, maar knaagt er soms iets, alleen weten ze niet precies wat. Of je wilt als werkgever graag dat je medewerkers fluitend naar het werk gaan en hen daarvoor handvatten geven. Dan is deze workshop er voor jouw organisatie!  

Deze dag gaan we actief aan de slag met het eigen werkgeluk. Ik neem de deelnemers even mee in wat werkgeluk volgens de boeken en onderzoeken is en met verschillende opdrachten en oefeningen krijgen ze direct inzicht in hun eigen werkgeluk. Wat loopt minder goed en hoe komt dat? Waar zijn ze al tevreden mee en hoe vergroten ze hun eigen werkgeluk verder? Ze krijgen concrete handvatten die ze meteen kunnen toepassen in het werk. En ze gaan naar huis met een persoonlijk Plan van Aanpak. 

Deze incompany variant geeft natuurlijk de mogelijkheid om extra aandacht te besteden aan eventuele thema’s die binnen jouw organisatie belangrijk zijn. 

Wist je dit?

Gelukkige mensen worden beter beoordeeld door hun leidinggevende

Gelukkige mensen zich minder vaak ziek melden

Gelukkige mensen productiever en energieker zijn.

Een paar van de onderwerpen die op deze dag voorbij komen zijn:

Wat is (werk) geluk
Emoties op het werk
Mindset
Waarom werken mensen
De pijlers van werkgeluk

De workshop kun je zelfstandig volgen, zonder enige voorkennis van werkgeluk. 

Doelgroep

De workshop Aan de slag met je eigen werkgeluk: fluitend naar je werk! is er voor iedereen die graag wil werken aan het vergroten van zijn of haar werkgeluk.

Contact

Heb je interesse in of vragen over deze workshop? Mail dan naar inge@bhappyatwork.nl

Inschrijving op individuele basis

Is je organisatie te klein om deze workshop Incompany te organiseren? Maar je hebt wel een aantal collega’s die je graag aan deze training wilt laten deelnemen? Ik verzorg deze training via mijn Academy regelmatig op open inschrijving. Klik hieronder voor de geplande data. Wilt u mensen inschrijving, maar kunt u niet via het platform inschrijven? Stuur me dan een mail via inge@bhappyatwork.nl

Het gratis E-book

Wil jij met (nog) meer plezier naar je werk? Laat dan hier je naam en e-mailadres achter en ontvang het e-book in je mailbox!

Ps. Als je het e-book na 10 min nog niet binnen hebt, check dan even je spambox :)

*Je gegevens gebruik ik zoals omschreven in mijn   privacyverklaring.